fredag, december 19, 2008

Nästan som julafton..

Nu har jag precis lämnat T på bussen. Han åker och möter sin far och bror i Stockholm, har grabbhelg där och åker sedan upp till H-sand på söndag. Jag saknar honom redan!

Vi hade vår "lilla julafton" igår. Jag var inte helt nöjd med mina klappar till T men han verkade glad över tröjorna (en svart i merinoull och en vit ribbstickad farfarströja), strumporna, halsduken och pocketboken! Av min underbara pojke fick jag en pocketbok, PS2-spelet "Happy Feet" och en Wii Balance Board!!!! Han skämmer bort mig.


Såklart var vi tvugna att testa spelen så det slutade med ett träningspass med balansbrädan! :)
Wii Fit är verkligen ett perfekt spel för mig som inte gillar det här med att träna med en massa andra människor. Man kan köra styrkeövningar, jogging, step (ganska basic men ändå), yoga och balanslekar. Det roliga är att man har sin egen tränare och sätter upp mål med träningen, kollar body age och BMI och sådär. Perfekt! Beach 2009, here I come!

Vi gick faktiskt upp och tränade det första vi gjorde i morse. Jag körde 10 min yoga, sen 10 min på Orbitreken och sen en halvtimme (!) med olika lekar och övningar på balansbrädan.
Jag är frälst! :)

2 kommentarer:

Unknown sa...Best Blogger Tips

Oh oh oh! Jag vill spela Happy Feet!!!

Jossan sa...Best Blogger Tips

Sorry! Hade gärna kommit men vi åker redan den 1:e igen...