lördag, augusti 28, 2010

Älskade hemhemma

Det är alltid lika skönt att komma hem till mamma och pappa, även om jag/vi ofta får hjälpa till med något. Ts uppgifter brukar vara att "få ordning på datorn" till exempel. Men det gör vi så gärna!
I torsdags blev jag upphämtad av pappa och syrran och när vi kom hem fick vi lövbiff, potatis och vitlökssmör serverat av mammsen. Mysigt med familjemiddag (och skönt att slippa studenternas tjo och tjim hemma i Ryd). I fredags kom T ut och vi gick ner till Bergs slussar och spelade äventyrsgolf. Det var jätteroligt!!! Jag brukar alltid bli arg när jag spelar minigolf men inte den här gången. T vann såklart men bjöd ändå på glass ;)

Äventyrsgolf på superhärlig bana

Gott med glass efter en jobbig golfrunda ;)






Vi gick hem och väntade på mamma och sen när hon (äntligen) kom hem gick vi bort till Ljungsbro och gick på marknaden. Det är lite av en tradition för oss och resten av Ljungsbroborna. Tyvärr var det inte så mycket roligt på marknaden, men det gjorde ingenting. Mer pengar kvar i plånboken! På kvällen käkade vi krabba med mor och far. Så gott! Idag fick vi, efter att ha hjälpt till med lite av varje, skjuts hem. Ikväll skulle vi egentligen äta kräftor med H&M, men de är sjuka och T är lite förkyld så det blir inget :( Så det var ju tur att vi åt skaldjur igår ;)

0 kommentarer: