söndag, september 26, 2010

Bröllopsmässa 2010

Det här kommer aldrig att bli en så kallad bröllopsblogg men T och jag är förlovade och vi har börjat planera bröllop så det kommer nog dyka upp ett och annat inlägg om just bröllop. Det här kommer bli ett sådant inlägg.

Idag var det Bröllopsmässa på Livgrenadjärmässen. Vi har varit på Lgm på bal för ett antal år sedan och det är en superromantisk lokal så den passar verkligen för bröllop och bröllopsmässa. Utanför porten stod en görsnygg lååång vit limo parkerad så vi visste direkt att vi var på rätt plats! :) Vi traskade uppför stentrapporna, hittade garderoben (det var det inte många andra som gjorde...) och gick runt bland alla utställarna. Det var jättebra att se vilket utbud som finns här i trakterna även om vi har tänkt anlita andra, bra att se att det finns många alternativ :) Vi fick smakprov på en himmelskt god jordärtskockssoppa och en jättegod pannacotta från Restaurang Viktor, såg bröllopsvisningen med olika teman såsom rock, strand och lyx, provade ringar hos Johansson&Schöttle, kollade i klänningskataloger hos Partyworld (ägaren kände igen mig fastän jag inte varit inne på PW på jättelänge!), pratade olika pappersfärger med Scrapbutiken och pratade med sminköser från Face Stockholm och Make Up Store. Vi pratade även länge med Tomas Kihlman som är en riktigt trevlig prick. Han sa bland annat att jag inte behövde gå ner i vikt inför bröllopet och att jag hade snygga axlar ;) Han tar verkligen kanonfina bilder och har roliga idéer så vi får se om vi anlitar honom. Han är ganska pricey och vi träffade en annan fotograf på mässan som hade en mycket bättre deal. Men vi har som sagt inte bestämt någonting utan vi kollar runt :) Vi var nog bra mässbesökare i alla fall, vi pratade med i princip ALLA utställare. Vi provsatt till och med i limon! :) Här kan ni se vilka som var utställare i år. Vi fick även med oss goodie bags hem och de innehöll flera bra erbjudanden, information och skönhetsprodukter (till mig).
Innehållet från goodie bags: schampooprover, balsamprover, pennor, magasin och produktkataloger, godis, putsduk, läppglans, guld&diamantputs, en liten bok om bröllop, rabattcheckar, ansiktskrämsprover...


Vi har även haft glädjen att få ha katterna hos oss i helgen. Här kommer lite bilder på underverken.
 Gostösen Arwen

 Mystjockisen Simba

Kort sagt, en riktigt bra helg!

2 kommentarer:

Frida sa...Best Blogger Tips

Hej!

Tack för din kommentar på min blogg.

Ser att du funderar på att anlita han Kihlman. Jag skulle avråda dig då han ständigt står med i tidningen Justitia (tror det stavas så). Det är en tidning där alla företag som har skulder finns med i.

Petra sa...Best Blogger Tips

Vilka fina katter du har =)