lördag, november 15, 2008

Ingen djupsömn precis

Har inte sovit gott. Grannarna som bor över oss drog igång värsta partyt runt tre-snåret inatt! Tor gick upp och sa till dem att sänka och det gjorde de men vi kunde ändå inte somna om. De pratade fortfarande jättehögt, ingen normal samtalston direkt, och hade fortfarande musiken på ganska högt. Vi försökte verkligen somna om men när de inte hade lugnat sig vid fem gick Tor upp igen och sa till dem. Då var det några av gästerna som ville "diskutera". Va *** är det att diskutera om!!! Visst att det är fredag kväll och man får gärna ha fest men klockan 5 på natten/morgonen är inte OK! Eller vad säger ni andra som bor i hyreshus? Är jag bara en gnällig kärring? Som sagt, en fredag kväll/lördagsmorgon men vad tror de? Att alla är lediga en lördag? Somliga kanske jobbar, ska åka iväg nånstans eller behöver plugga och då vill man få sina viktiga timmar med sömn!

Dessutom pratar dessa grannar jättehögt i trapphuset....ok, det där var den gnälliga kärringen i mig som kom fram.

Hur ska jag orka med att både jobba på dagen och vara trevlig på festen ikväll? ***** grannar!!!

2 kommentarer:

Unknown sa...Best Blogger Tips

Slå dem!!! Kan ni inte anmäla dem till hyresvärden? Ni har ju sagt till dem två ggr och de lyssnade inte. När man bor i hyreshus så måste man respektera sina grannar och det innebär att fester ska hållas på en lagom nivå så att andra inte störs. Så det så!

Arwenohusseomatte sa...Best Blogger Tips

du är inte en gnällig kärring, inte ens i ett studenthus skulle det där vara ok... efter 22 på vardagar och 23 på fredag/lördagar ska det ju egentligen vara tyst eller hur?
inget att diskutera, ni har rätt att klaga. ring stångåstaden!
hoppas du får upp humöret till ikväll! kram