onsdag, juli 08, 2009

Underbara Málaga!

Har inte haft lust att sitta vid datorn senaste dagarna men idag borde en uppdatering vara på plats.
I måndags åkte vi hemifrån 03.30 för att åka med flygbussen kl.04.00 till Skavsta. Det regnade hela vägen så vi var väldigt glada över att få komma iväg till solen! Skavsta - Stansted-flygningen blev varken försenad eller inställd så vi fördrev ett par timmar på Stansted med hjälp av X antal avsnitt av "The Big Bang Theory". 15.30 klev vi på planet till Málaga och cirka tre timmar senare var vi på Málagas flygplats! Allt utan förseningar :) Bra jobbat RyanAir :D Fick dock vänta länge på bagaget och bussen in till stan, men vad gjorde väl det när vi äntligen var framme ?! :) Checkade in på vårt 4-stjärniga hotell och gick och käkade (italienskt!).

Det är en sak som är tråkig med hotellet och det är att vi inte har någon balkong :( Förra året, när vi bodde på ett annat hotell, satt vi på balkongen varenda kväll. Hotellet ligger nära stationen och i shoppingdistriktet så det finns inga rum alls med balkong. Tråkigt som sagt men annars är det hur bra som helst :)

Vår Kingsize-säng!

Igår snurrade vi runt lite i shoppingdisktriktet och inne i stan, låg och stekte på Playa del San Andrés (med solskyddsfaktor 30 på) och så åt vi på favorit-tapasrestaurangen Pepa y Pepe på kvällen.

Vi tar det lugnt och tar dagarna som det kommer, precis som man ska på semestern :)
Idag kommer att bli en bra dag :)

3 kommentarer:

Unknown sa...Best Blogger Tips

Så bra att ni har det bra! The big bang theory är ju en heeeelt underbar serie!!! Det är det bästa jag har sett sedan Tredje klotet från solen.

Ha det fortsatt bra i Málaga!

Maria sa...Best Blogger Tips

Ååååh avundsjuk! Här störtregnar det :( Njut av värmen och varandra! Ta hand om er. Kram

Charlie sa...Best Blogger Tips

Avundsjuk! Men ha en underbar semester!