torsdag, mars 30, 2006

VG-barn

Måste ju få skryta lite. Mitt hårda slit i skolan har gett resultat, fick VG i Amerikanska kulturstudie-kursen samt nu även på uppsatsen :)
Bara för att de två sakerna gick bra behöver det inte betyda att fonetik-tentan gick bra. Usch, jag fruktar en omtenta i fonetik!

Men det känns ändå ganska skönt att få VG på universitetet ;)
Våren är på väg och livet är rättså skönt faktiskt!
Puss

tisdag, mars 28, 2006

Komma igång..

Borde egentligen börja med mina anteckningar till boken vi ska prata om på seminariet på torsdag (A.Lurie Foreign affairs) men jag känner inte för det...Jag har skrivit ner viktiga sidnummer i ett block så jag har ju en massa att "quota" så att säga men just att komma igång är så himla svårt.
Jag måste skriva klart anteckningarna idag för imorrn är vi schemalagda hela dagen och jag tänker inte missa ett stämrep/körrep till bara för att göra skolarbete. Jag vill ha lite fritid iaf!
Förra veckan pluggade jag 26 timmar förutom det schemalagda...suck. Jag ligger efter..

Nåja, efter seminariet (som är på torsdag) lugnar det iaf ner sig lite.
Ska hem i helgen och sen ska jag följa med mamma till skolan på måndag! Ska bli härligt att träffa kidsen igen! :)

Bäst att försöka börja skriva...

söndag, mars 19, 2006

Fel låt vann!!

Jäkla Svenssons som röstade på Carola..eller om det var Telias fel...who knows?
Fel låt vann iallafall! Jag hejade på Anderas Johnsson, men om BWO hade vunnit hade jag också blivit glad! Vem vill se Carola tävla för Sverige IGEN????? Typiskt Sverige att skicka en gammal schlagerräv istället för något nytt och fräscht...*sucka*

Tiden då man känner att man är student och inte har något "vanligt" liv har infunnit sig. Jag hade munta på ALLT om USA i torsdags (fick VG *weeeiiiii*), ska vara klar med en uppsats på onsdag samt har tenta i fonetik på fredag. Kom då också ihåg att man som språkstudent även har vanliga "läxor" till lektionerna. Ya man, I'm jammin'...

Våren är på väg, eller hur? Bäst för den! Jag vill sitta ute och sola NUUUU!!!
Sing for me!

tisdag, mars 07, 2006

Fy fan vad vi är bra!

Det gick så otroligt bra med vår presentation idag att jag knappt vet vart jag ska ta vägen!!!! Vi som var så nervösa och sen jobbade vi typ bara i fredags med den och sen blev CO sååååå nöjd :) Och en av våra seminarie-polare sa att nu var ju de tvugna att jobba mycket mer med sin presentation....;) Precis vad man vill höra :)

Jag var verkligen läskigt nervös innan och under själva presentation men enligt CO hade inte det märkts....fast jag skakade som ett asplöv med mina manus-lappar!!! Våra Power Point-slides var tydligen jättebra och tydliga och vi var duktiga på att förklara allt och vi fick med det som borde vara med. Som sagt...CO var jättenöjd! :)
Vi var oxå ganska nöjda efteråt...kände för ett vårskrik á la Ronja men lyckades hålla mig lugn ;)
Vi gick och firade med fika i Baljan istället :P

Nu känns det som om det mesta i kursen kommer gå bra eftersom just den här biten med presentationen och seminariet kändes så stort...nu är det lixom over and done with...

Jag som trodde den här veckan skulle bli lugn...helt plötsligt har jag massor att göra! Torsdagen blir nog jobbigast...fredagen blir cool. Hoppas bara jag får med mig nån ner på stan. Ska prova ut glasögonbågar och behöver åtminstone ett smakråd ;)

Nu ska jag nog ta o hoppa på Tor lite ;) Är så uppe i varv....

fredag, mars 03, 2006

Bra jobbat!

Idag har jag o Marie varit jätteduktiga med vårt lilla projekt så jag tänkte fortsätta vara good girl och blogga (eftersom det var ett tag sen jag gjorde det...)

Pratade med en av favvisarna av Tors kompisar (ja, jag har faktiskt favvisar) idag. Det var trevligt! Det var så längesen jag träffade hans kompisar...vi träffades ju jämt när han bodde i kollektivet och nu träffar jag bara Tor varje dag...det e ju inte så dumt det heller men ändå...;)

Annars så rullar livet på med skolan. Hur mycket som helst att göra att jag inte ens haft tid att tänka på träningen. Jag har ju varit sjuk i typ en vecka också så det har inte varit så bra att träna ändå...:P Seminarierna avlöser varann och jag känner bara att jag måste prestera skitbra hela tiden. Ska ju ändå bli engelskalärare...!

Usch vad ostrukturerat det här inlägget blev. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Allt är ganska bra lixom. Våren skulle ju få kunna komma så att vi slipper snön och grådasket...blä på det!

En skidsemester över påsk är iaf inbokad...längtar! Vill komma bort ett tag bara.

Nej vad dåligt det blev idag...I'm outta here!