Enkel och god lördagsmiddag. Nedanstående är lagom för två personer med normalstora magar (2 mackor var) ;)
Ingredienser
16 skivor rostat bröd
1 röd paprika
1 tomat
8 salladsblad
1 paket bacon
2 kycklingfiléer
Majonnäs
Gör såhär
Skär kycklingen i stora strimlor och stek tills den får fin färg. Salta och peppra. Stek bacon. Skiva tomat och paprika. Bred majonnäs på de rostade bröden och bygg mackan i lager. Vi hade till exempel bröd, lager 1: sallad, tomat, bröd, lager 2: kyckling, paprika, bröd, lager 3: bacon, paprika, sallad, tomat och avslutade med bröd. Sätt en träpinne i varje macka och skär på diagonalen. Servera med sallad och/eller någon kall sås.
Ingredienser
16 skivor rostat bröd
1 röd paprika
1 tomat
8 salladsblad
1 paket bacon
2 kycklingfiléer
Majonnäs
Gör såhär
Skär kycklingen i stora strimlor och stek tills den får fin färg. Salta och peppra. Stek bacon. Skiva tomat och paprika. Bred majonnäs på de rostade bröden och bygg mackan i lager. Vi hade till exempel bröd, lager 1: sallad, tomat, bröd, lager 2: kyckling, paprika, bröd, lager 3: bacon, paprika, sallad, tomat och avslutade med bröd. Sätt en träpinne i varje macka och skär på diagonalen. Servera med sallad och/eller någon kall sås.
2 kommentarer:
Mums så gott det ser ut!
kramar Mamsen
Man ska inte snåla med majonnäsen.
Skicka en kommentar