söndag, februari 26, 2012

Clubsmörgås

Enkel och god lördagsmiddag. Nedanstående är lagom för två personer med normalstora magar (2 mackor var)  ;)



Ingredienser
16 skivor rostat bröd
1 röd paprika
1 tomat
8 salladsblad
1 paket bacon
2 kycklingfiléer
Majonnäs


Gör såhär
Skär kycklingen i stora strimlor och stek tills den får fin färg. Salta och peppra. Stek bacon. Skiva tomat och paprika. Bred majonnäs på de rostade bröden och bygg mackan i lager. Vi hade till exempel bröd, lager 1: sallad, tomat, bröd, lager 2: kyckling, paprika, bröd, lager 3: bacon, paprika, sallad, tomat och avslutade med bröd. Sätt en träpinne i varje macka och skär på diagonalen. Servera med sallad och/eller någon kall sås.

2 kommentarer:

Kattis sa...Best Blogger Tips

Mums så gott det ser ut!
kramar Mamsen

Tor Skude sa...Best Blogger Tips

Man ska inte snåla med majonnäsen.