tisdag, juli 12, 2016

Sjuk start

Så fick då T äntligen semester, men då tyckte min kropp att det var läge att kasta på lite eksem i ögonen samt infekterade eksem på benen, så den där härliga ledigheten tillsammans började ju lite halvdant. Nu går jag på antibiotika, ögonsalva, kortisonsalva och en massa annat klet. Superkul :P

T har verkligen haft fullt upp med en halvsjuk fru och en vild, icke-sovande bebis! Han kommer nog längta till semester efter semestern....

tisdag, juli 05, 2016

Sista veckan...

Det här är sista veckan innan T går på semester och jag inte längre är själv med minigrisen på dagarna. Det är verkligen på tiden. Mitt tålamod håller på att ta slut.

Jag trodde iofs inte att jag skulle äääälska att vara hemma med ett litet barn men såhär sliten trodde jag inte att jag skulle vara vid den här tiden. L kan vara hur rolig och gullig som helst, men gnällstunderna/gnälldagarna som varit senaste tiden gör mig tokig. Jag skulle bara vilja kunna resonera med henne!!!

Dessutom har jag åkt på en sommarförkylning som liksom aldrig vill gå över så jag är lättretad, irriterad och allmänt otrevlig ändå.

Som bäddat för härliga sommardagar.....eller inte....