lördag, juni 25, 2016

Sommar!

Utan att jag riktigt hängde med så kom sommaren med buller och bång! Jag har ju längtat som en tok eftersom jag längtat så efter att få börja jobba igen ;-)

Vi åkte ut till landet igår. Bilen blev fullpackad med bebis (med tillhörande grejer), katt (med tillhörande grejer) och så T och jag då förstås.

I morse när jag gett L gröt och sedan lagt henne igen gick jag och katten ned till sjön för ett morgondopp (för mig, inte katten). Spegelblank sjö, helt tyst förutom fågelsången och ca 21 grader i vattnet. Det där med tidiga morgnar är helt enkelt inte lika jobbigt på landet och på sommaren :-)

fredag, juni 03, 2016

Sommarvärme!

När T kommer hem för helgen hinner jag blogga...;)

Senaste dagarna har det ju varit rena rama sommaren här på våra breddgrader. Jag, som älskar att bada, är inte lika förtjust nu. Lillan får ju inte vara ute i solen och jag kan ju liksom inte ta med henne i vagnen ned till badet och bara "Nämen, jag hoppar i då, så sitter du här snällt och väntar". Så jag har känt det som att jag är i husarrest och längtar redan till nästa sommar då jag hoppas att hon kan bli lika tokig i svalkande bad som sin mor (och inte minst mormor)! :)

Tänk på mig, ni som kan njuta på riktigt (d.v.s. sola och bada) av finvädret!

Eftermiddagspromenaderna är min räddning...jag måste uuuuut!