lördag, augusti 30, 2014

Bröllop nr 2 av 3 2014

För två helger sedan var vi på bröllop i Skåne (som jag skrev om här och här). Om jag tänker bort min egen sånginsats under vigseln och festen så var det en fantastisk helg då A + T (nr 2) sa ja till varandra!

The place to be, vackra och mysiga Kronovalls vinslott

Brudparet på ingång!

Gifta!

Imponerande släp på fantastisk klänning

Gott kaffe (och god tårta) efter alldeles för mycket gott vin...;)

Brudvals

Busa lite med bruden vid (den fria) baren

Tack världens bästa Skåne-par för en fantastisk helg som vi aldrig kommer att glömma! :)

tisdag, augusti 19, 2014

Mörka augusti

Den här veckan verkar kantas av mörka moln på vår himmel, men tillsammans är vi starka och vi kommer att bli starkare av detta. I nöd och lust. Vi för alltid.

Foto: Nina Pfeifer

måndag, augusti 18, 2014

Nu tystnar musiken

Bröllopssjungningen gick inte alls bra och kvittot på att jag inte ska sjunga mer fick jag igår då jag fick beskedet att jag inte kommit med i kören jag sökt till.

Har hela mitt musikaliska liv bara varit en lögn?

Nu tystnar jag. Ni kommer nog aldrig få höra mig sjunga igen.

fredag, augusti 15, 2014

Efter solsken kommer värsta regnet

Senaste dagarna har vädret varit lika lynnigt som i början av sommaren. Det har inte gjort mig så mycket då jag mest suttit inne på jobbet men idag, på väg hem från bussen, hamnade jag i värsta regnskuren. Uffa! Fick springa sista biten.

Jobbveckan har gått så fort! Såhär i början av terminen är det mycket byten hit och dit, av elever, salar och lärare. Förvirringen är total!  Idag började jag dock få hyfsad koll på mitt schema och mina grupper, så det känns skönt inför nästa vecka.

I helgen åker vi till Skåne på bröllop och lilla jag ska sjunga på vigseln (tillsammans med en kompis). Jag hoppas för brudparets skull att det ska gå bra...;-)

Nu måste jag bestämma bröllopsoutfit och packa väskan!

Wish me luck!:-)

måndag, augusti 11, 2014

Supermåne

Fullmånen ikväll. Så häftig! Det känns i luften att hösten är på väg.

onsdag, augusti 06, 2014

Läderbröllop

Idag firar jag och T tre år som äkta makar och det är tydligen läderbröllop (enligt Bröllopsguiden). Läderbröllop låter dock som något helt annat....

Mycket har hänt under de här tre åren. T har tagit examen och fått ett fast jobb. Jag fick ett fast jobb som jag senare bytte ut mot ett annat fast jobb. Vi har skaffat katt. Vi har köpt hus. Vi har köpt bil. Vuxenpoängen har bara rasat in! Det är kul att tänka på kontrasterna. 2011 hankade jag mig fram på olika vikariat och T pluggande fortfarande (hur hade vi råd med bröllop?). Vi bodde i en lägenhet som jag vantrivdes i. Vi cyklade eller tog bussen/tåget om vi skulle någonstans

Den sjätte augusti 2011 gifte vi oss i strålande solsken. Den sjätte augusti 2014 ösregnar det, men jag är lyckligare än någonsin. Grattis till oss väldens finaste make! Jag hoppas att du står ut med mig i några år till...;)

måndag, augusti 04, 2014

Värmeslag!

Den här hettan alltså. Jag orkar inte göra någonting, är bara sjukt trött och har huvudvärk. Jag är så glad att jag inte behöver jobba förrän på torsdag....