söndag, maj 27, 2007

Bränd

Ajajaj...somnade på altanen. Det var soligt. Jag har bränt mig....men det kommer bli bra sen...jag vill bli brun :)
Jättehärligt att vara ute på Unön! Nästan så att man ville bada :)

Jag är trött. Det är därför det blir så korta meningar.
Jag är trött på jobbet. Jag är trött på skolan. Jag vill vara med Tor. Nån annanstans....

fredag, maj 25, 2007

SOFtish

Måste ju berätta om SOF-helgen!
Torsdagen har vi ju redan klarat av.
Fredagen ägnades åt att sy på märken på ovven. På kvällen hade jag och några LiHtöser förfest här och sedan gick vi till grabbarnas förfest. Vi satt i parken utanför området och hade jättetrevligt! Roliga kort blev det också...tänk att man ska se så rolig ut i en liten hatt! :)
En litet missförstånd gjorde att jag var arg som ett argt bi i ett par timmar, men det gick över (något) när jag träffade en av mina gamla gymnasiekompisar. Hon är min psykolog!!! Vi hade vårt första framträdande den kvällen och det var kallt i bara linne, leggings och tyllkjol, men det gick ändå helt OK att dansa :) Hem ganska tidigt även denna natt, dock somnade jag inte (pga missförståndet) förrän framåt 5.30-snåret.
Så blev det lördag. Vi hade spelning på stan på förmiddagen. Alla var lagom trötta ;) Åkte hem och sov en timme, sen iväg och träffa LiHtöserna och se på Kårtegen. Liten förfest hemma hos mig igen (bara tjejerna) och så iväg till SOF-området för middag och en andra förfest, nu med grabbarna. Vi sjöng ännu mer och lyckades till och med ta oss igenom "Schlagermedleyt" utan några förstasopraner! ;) Grymt skoj! Sprang runt på området lite, men sen höll vi oss mest på dansgolvet eller i orkesterhuset. Fick sista dansen med Tor och sen var SOF slut :(
Det var en helgrym helg med massor sång, skratt och glada människor! Med risk för att låta som en patet...jag längtar till SOF2009 :D

Igår skrev jag tenta. Kändes som om jag hade pluggat på rätt saker. Hoppas jag har klarat G i alla fall.

Nu ska jag strax åka ner på stan. Ska köpa Mors dag-present till mamma (duh!) och kolla runt lite. Sen ska Tor och jag på date. Quality time!

Jag och mina LiHtöser ute på galej!

fredag, maj 18, 2007

Första dagen på SOF'07

Igår drog SOF igång här i stan!
Vi repade först med gossarna och sen hade vi lite förfest/vodkaprovning på gräset utanför vårt hus! Vodka smakar illa...men det var jättemysigt och vi fick även publik när vi spontansjöng Barbie Girl, Kärlekens tid, Freestylemedley m.fl ! :)
Så vidare till SOF-området för sittning med alla andra orkesterar. Helt OK mat och himla skoj med den anarkistiska stämningen som rådde...vem lyssnade på toastmastrarna när man själv kunde stämma upp i sång när man kände för det? :) Sen kollade jag och flickorna in området och träffade på en massa go'a människor, shakeade loss på dansgolvet och hängde i öltältet. Tyvärr hade ju jag inte fått sova ut igår så jag var sjukt trött runt midnatt. Styrde kosan hemåt och träffade på en massa trevliga människor då oxå :) Härlig stämning hela dagen helt enkelt!! :D

Idag har jag sovit ut och bara ägnat min tid åt att sy märken på overallen. Jag är laddad inför kvällen! Vi ses väl där?!?

lördag, maj 12, 2007

Skifte och kravall

Igår sänkte jag nog mina vuxenpoäng rejält i alla fall!
Vi hade ÖF/fotograf-skifte med en massa mat, fulvin, lekar och skoj! Det var verkligen hur kul som helst! Själva skiftesceremonin blev väldigt cool med rökelse och eld ;)
Drog sedan vidare till Utekravallen. Det regnade. Och det regnade. Och det regnade. Tack och lov gick jag förbi en sväng hemma och hämtade jackan! Inne på kravallområdet var det lera överallt...min overall är brunprickig. Blä! Jag hittade Tor bland allt folk och vi ställde oss för att kunna se The Sounds. Folkhavet vällde fram och tillbaka och jag blev knuffad hit och dit. Har nog aldrig känt mig så liten! Det var som om ingen märkte att jag var där. Armbågade både en och två personer...*morr*. Jag var nog inget roligt sällskap för någon. Träffade Sara och Anders och Kalle innan vi bestämde oss för att det nog var bäst för mig att gå hem. Jag tycker ju inte ens The Sounds är bra! Precis när vi gick gick bandet upp på scenen...och jag tyckte de sjöng falskt!
Mycket skönare att komma hem, dra av sig ovven och lägga sig i den stoooora sängen!

Nu väntar ett par dagars hårdpluggande innan det är dags för SOF!

torsdag, maj 10, 2007

Vuxen???

Enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse borde jag vara 28,9 år! Behöver alltså inte ha någon åldersnoja inför 25-årsdagen, jag är ju redan mogen för min ålder *asgarv*!

tisdag, maj 08, 2007

T + jag = 3 år


Mitt i all stressen med ÖF-möten, en massa sidor att läsa och övningar inför konserten firar jag och Tor att vi har varit tillsammans i 3 år!
Allt mellan oss känns bara jättebra och jag är så glad att han finns i mitt liv! Han är precis den jag behöver och den jag vill ha!
Jag vet, jag låter som en dålig schlagerlåt...men så är det!
Jag älskar dig, min älskling!

Jag har alltid roligt med dig!

fredag, maj 04, 2007

Det var inte igår...

som jag skrev här.
Har varken hunnit eller orkat. Vi har ju varit på VFU i två veckor, i Motala, och man är grymt trött när man kommer hem. Lägg då till att man ska hinna läsa kurslitteratur, vara med pojkvännen, hålla ordning i lägenheten, öva låtar och danser med kören samt få göra lite vad man vill...det hinns och orkas liksom inte med!! Idag var sista VFU-dagen och det är både tråkigt och skönt. Tråkigt för att jag trivs så himla bra ute på skolan och bara vill börja jobba, men skönt för att jag nu endast har ansvar för mig själv och mitt eget lärande och inte för några andra individer.
Det har i alla fall varit grymt nyttigt och skojigt! :)

Nu ska jag lägga mig och sova några timmar...