söndag, april 29, 2007

Deklaration

Så här sent har jag aldrig deklarerat. Antar att jag har haft lite för mycket i huvudet. Men nu så är den iaf kontrollerad och inskickad. Får tillbaka 600 spänn :) *hurra*

Blir ingen kravall på Valborg. Maria är hemma i Mora och jag har inte orkat försöka få tag i biljetter. Vi ska sjunga med kören i Gottfridsberg och sen kanske det blir en öl (eller två...) på stan med Bellan och Linus.

Jag har köpt två par skor denna veckan :) Ett par tennisskor och ett par svarta ballerina, båda för viktiga ändåmål. Tennisskorna ska jag ha till overallen när jag är ÖverFadder i höst och ballerinaskorna ska jag har när jag är med i Röda StjärnornaSOF :) Nu väntar jag bara på att mina svarta Birkenstocks ska komma hem...:)

Nu är jag så okoncentrerad så det är nog bäst att plugga lite....

onsdag, april 25, 2007

Tentalycka och framtidsfunderingar

Jag klarade båda hemtentorna i förra kursen!!! Fick till och med VG på den tentan jag tyckte att jag hade misslyckats med....!Så skönt! Jag behövde visst inte vara rädd för examinatorn :P Nu kan jag koncentrera mig på tentan i denna kurs som är en trevlig salstenta....! ;)

Har börjat fundera på min utbildning. Att vara utbildad i två språk är säkert jättebra men det kommer bli tungt...för tungt är jag rädd. Är ju ute på praktik nu och språklärarna gör nästan inget annat än att rätta prov och uppsatser. Om jag väljer nåt annat ämne skulle jag kanske orka läsa mer per termin så att jag kan bli klar fortare. Det skulle vara så gött. Jag måste prata med studievägledarna. Engelska och nåt mer som inte är språk...
Jag vill bara vara klar och börja jobba!!!

fredag, april 20, 2007

MmmBop

Hörde Hanson's "MmmBop" på radion i morse och jag tänkte "Det här kommer bli en bra dag". Med den inställningen har jag nu varit otroligt effektiv! Har hunnit städa undan allt efter ÖF/FOUL-festen som vi hade igår (som för övrigt var jätteskoj!). Har till och med hunnit panta alla burkar och PET-flaskor, har hunnit springa ärenden på Ryds centrum och göra iordning en liten present till Tor för att han är så snäll och låter mig ha folk ha här till sent fast han ska upp och jobba dagen efter! Vilken hjälte! :) Ikväll ska jag laga middag till honom, det blir både förrätt och huvudrätt. Efterrätt har jag inte bestämt än...kanske blir det bara lite morötter och gurka med dip?! Vi ska ju försöka äta nyttigare ;)
Ikväll är det iaf "our time". Har ju knappt sett varandra under veckan så vi ska bara ta det lugnt och vara med varandra! Jag känner på mig att jag kommer värdera "our time" högre framöver när allt med ÖverFadderiandet drar igång på allvar....
U+Me=Us :)

måndag, april 16, 2007

Nu är det dags!

Har gått upp tidigt för att hinna så mycket som möjligt innan gruppmötet, så nog borde jag hinna blogga! Liten uppdatering på allt som hänt senaste tiden är på sin plats.
  • Veckan innan påsk ringde FOUL mig och ville ha mig som ÖverFadder! Jajebuss!
  • Tor och jag blev som barn på nytt när vi hade påskäggsjakt i lägenheten. Jag fick godis, en jättesöt mini-plånbok och två par solglasögon! 8)
  • Tågresan till Norrland var spännande med stormen som ven runt tåget. Tåget krockade med ett träd som låg på elledningarna, men allt gick bra och vi kunde fortsätta.
  • Påskhelgen spenderades även detta år i Sorsele! Härlig skidåkning, sol varenda dag, underbar mat, spelkvällar och så bastu och jacuzzi :) Tors familj är så himla bra.
  • Tågresan hem från Norrland var otroligt jobbig. Jag hade dåligt samvete för att jag inte läst mer kurslitteratur och skulle precis till att ta upp boken när vi satt oss. Då kommer en högljudd familj med skrikande barn och sätter sig i vagnen, på sätena runt om oss *morr*. Behöver jag säga att det inte blev nånting läst?!
Det var väl det...
Jag har nästan kommit ikapp läsningen av kurslitteraturen nu. Har suttit ute och läst i den underbara värmen! Huvudsaken är ju att jag är påläst till seminarierna och det har jag varit hittills :)
Mitt i allt pluggande har Tor och jag börjat få ordning på vardagsrumshyllorna. Nu ska vi bara se vilka böcker vi ska ha var, köpa ny soffa och sen kommer vardagsrummet vara tiptop!

Jag brukar klaga över att jag inte har nåt liv förutom plugget men har insett att jag ju har massor av aktiviteter utanför plugget som kan kallas liv. Jag är med i LiHtösen, jag är med i ÖF, jag jobbar på helgerna, jag hinner äta glass med Maria och så har jag min älskling att pussa på här hemma!
Det blir lite hektiskt ibland....men vad fn, man lever bara en gång! :)

fredag, april 13, 2007

Det är mycket nu....

Hinner ju aldrig blogga! Uppdatering kommer förhoppningsvis i helgen.
Puss

söndag, april 01, 2007

Bakis

Jag ska ta det lugnt med spriten...:P Har festat i dagarna två och känner mig såååå sliten...jag börjar bli gammal :) I fredags var vi först på Fredagspuben med "klassen", dvs. Mao och jag och grabbarna. Nästa anhalt blev Saras födelsedagsfest med utgång till [hg] efteråt. Skitkul med 50-talstema!!!
Lördagen blev en riktig bakisdag med kebab och pommes. Sen var det bara att fixa till sig igen. KulturKrocken 2006 (ja det är 2007 men den var ju inte i höstas så...) med Tema:Western! Sjukt kul med en massa trevliga människor, god mat och dryck och efterfest till 4.30 på morgonen!!! :D

Idag har jag hunnit med att bli intervjuad av FOUL, träffat Bellan över en kaffe i solskenet och städat undan diverse bös i lägenheten!
Jag är trött och hungrig...*suck*