tisdag, februari 27, 2007

Det är något som går nu...

..för överallt är folk sjuka. På jobb, i skola, i mataffären (håll för munnen när du hostar, gubbe!!).
Det är väl inte något förvånansvärt att även jag åkte på det. Låg nere för räkning från i tisdags till i söndags. Feber, värk i huvud och leder, halsont, hosta osv. Var inte alls roligt. Och jag hade ju behövt vara i skolan...man missar så mycket när man är borta knappt en vecka. Men men...tur att det finns polare som tar bra anteckningar på föreläsningar. Nu har jag minsann nästan kommit ikapp :) Men det är synd om min lille vän här hemma. Jag tror jag smittade honom och han blir ju liksom jättesjuk när han väl blir sjuk...stackars liten. Men jag tycker jag tar väl hand om honom när jag servar honom med örtté, lite kakor och en massa piller ;)

Nu ska jag revidera mitt schemaförslag. Hehehehe...måste ju fila på mina lärar-skills ;)

söndag, februari 18, 2007

Kravallentine

En kravall var precis vad jag behövde efter att ha varit så nervös över tentaresultatet ;) Jätteskojjig förfest med ESN-arna och "speed dating" (av den mindre seriösa arten) och sen shakea loss med älsklingen på Kårallen!!! Det var 3-årsjubileum för oss minsann :) Det var ju på Kravallentine vi träffades första gången. Det känns som om det var väldigt, väldigt länge sedan...

Min overall börjar se mer och mer ut som om den har varit med länge...Anki sitter på vänstra axeln, alla märkena kommer vara på tids nog och både T och Mao har målat/ritat/skrivit med spritpenna på "mig". Ska försöka fixa nån bild...tids nog....

Hjärta till mitt hjärta :)

onsdag, februari 14, 2007

Alla hjärtans tenta

Alla hjärtans dag. Vi fick tillbaka tentan i Läraren & Kommunikationen, 10 p. Spänningen var oliiiiidliig...:P JAG FICK VG!!!! Jag flög på små moln resten av dagen....kunde knappt koncentrera mig på annat...!
Jättebra dag i övrigt också.

Jag ä 10 p rikare och glad :)

tisdag, februari 13, 2007

Klockradion ställer till det

Sov som vanligt väldigt gott i Tors armar. Den lille grisen pratade i sömnen men jag var för trött för att lyssna på vad han sa...:P Iaf så verkar det som om han vaknade på fel sida idag. Klockradion låter för mycket, tycker han. Jag tycker att den knappt hörs och dessutom behöver jag den för att inte försova mig på morgonen. Plus att det är bra att ha den på på morgonen för att hänga med i "nyhetsflödet". Morgonpasset tar ju upp aktuella saker! Och så har de såklart P3 Nyheterna också. T verkade iaf väldigt irriterad så jag vet inte om jag vill gå hem efter skolan i eftermiddag. Det kanske är bättre om jag sitter kvar på skolan och läser...

Vi har sjukt mycket att läsa dessa kommande två veckorna + att vi har fem grupparbeten + att delrapporten till projektarbetet ska skrivas. Och jag som har tinat upp mig träningskort....det finns ju ingen tid över för träning!!!!Sucka...

Guldkorn framöver: spex på fredag och Kravallentine på lördag :)

fredag, februari 09, 2007

Winter wonderland

Var ute och gick en sväng i Rydsskogen idag...och tycker man inte om vintern så måste man gå ut i skogen nu när det är såhär fint! Alldeles vitt på marken och alla träd, snö som faller lätt och smälter på näsan, snö som knarrar när man går.... Det måste vara höjden av lycka!
Andra saker som gör mig lycklig:
- Tor, min lilla gris :) Speciellt när han hjälper mig att städa...
- middag med en nära vän
- bra musik (typ The Killers just nu)
- sjunga och skratta med LiHtöserna

En till sak...Vi blev klara med första delrapporten på projektarbetet idag! Och vi lyckades skriva den över Internet, tack vare e-mail och IKT-skal. Suveränt! Kunde sitta hemma och redigera. Jag var nog mest språkpolis...;)

Tor kommer hem snart, lägenheten är så ren att den skiner (i varje fall i köket...) och jag har världens bästa människor runt mig!
Isn't life wonderful? ;)

måndag, februari 05, 2007

The return of Soul Calibur

Jajemen nu har det kommit till oss igen!!! Åh vad jag ska fajtas :) Tor har redan börjat...
Jag måste först kolla klänningar. Ska ju på min kusins bröllop i sommar!!! Tor ska följa med....ÅÅÅÅH vad romantiskt! ;)

Världens onödigaste dag "i skolan" idag. VFU-dag och vi kom inte ens i kontakt med elever...
Jag tror inte nån kände att det gav nåt. Trist. Vi lånar faktiskt pengar för det här.
Usch vad jag är neggo.
Ska gå och svärdas i SoulCalibur så jag får ur mig lite aggro...men först klänning! :)