måndag, oktober 30, 2006

Vintertid

I lördags ställde vi tillbaka klockorna. Nu blir det bara mörkare och mörkare, kallare och kallare. Lite mysigt men lite trist också. Längtar redan till våren...;)

Vår helg i Stockholm var jättehärlig! Träffade gamla polare, bodde bra på Långholmen, åt gott....och mycket (Potato skins på TGI Friday's = YOUMIE!), åkte en massa tunnelbana, shoppade lite (hittade tigertyg som jag letat som en tok efter här i stan) och var lite kulturella. T hade fått musikalbiljett av mig i födelsedagspresent så i lördags kväll var vi på "RENT". Både Linda Bengtzing och Linus Wahlgren överraskade mig, de var riktigt bra som Mimi & Roger! :)

Började nu kurs idag. Känns lite rörigt. Och mycket att göra. Frågan är om jag kommer orka jobba så mycket. Man ska ju hinna ha ett liv också.
Det jobbigaste är att jag fortfarande inte är frisk. Idag tänker jag sjunga ändå. Är trött på att vara på gränsen till handikappad :P

onsdag, oktober 25, 2006

Tor 24 år idag

GRATTIS GRATTIS GRATTIS min lille pojke som nu får vara en siffra äldre än jag i några månader! På grund av att jag varit sjuk har jag inte hunnit inhandla något fint till honom än men jag har en liten överraskning på gång...
Och med tanke på att vi ska till Stockholm i helgen ska det nog lösa sig :)
Vi började dagen med fattiga riddare (har blivit något av en liten tradition för Tors födelsedag). En riktigt lång härlig frukost med tända ljus! Ikväll går vi nog ut på stan och äter på nån restaurang of his choice.

Men först ska jag försöka skriva klart min hemtenta (6 sidor skrivna, one more to go..) och bli intervjuad av FOUL......*bakom mina solglasögon*

GRATTIS Tor!

torsdag, oktober 19, 2006

Belasta sjukvården

Även om jag lyckades diagnosticera mig själv med halsfluss var jag tvungen att uppsöka vårdcentral idag. Vill ju verkligen bli frisk och så är det skönt att verkligen få bekräftat att det är halsfluss. Så jag ringde i morse och fick tid strax efter. Sen fick jag vänta, vänta och vänta innan jag fick träffa läkaren som sa att jag skulle gå till labbet och så fick jag vänta, vänta och vänta innan jag fick ta blodprov och halsprov (gräva i halsen med topz size större) sen fick jag vänta och vänta på svaren sen fick jag komma in till läkaren som sa att det var halsfluss och då fick jag recept på penicillin.
Så nu är jag på en 10-dagars Kåvepenin-kur.
Huvudsaken är jag blir frisk. Är trött på skiten!Och inte får jag träna heller...var ett reportage om BodyJam i Corren idag. Blir avis, jag vill ju oxå shakea :)

Tor är snäll och tar hand om mig :)

söndag, oktober 15, 2006

Jag blir aldrig frisk

I går förmiddags trodde jag att jag var på väg att bli frisk från förkylningen som har gäckat mig de senaste tre veckorna. I morse gjorde det så ont i halsen att jag drog mig för att dricka vatten. Sov till 14.00...och är fortfarande trött, yr och ofrisk. Kommer jag få dras med en ständig förkylning den här hösten? Är det någon som har bestämt att jag inte ska få vara frisk? Det tråkigaste med att vara sjuk är att man inte ska träna...Jag hann gå på ett BodyJam-pass i tisdags men jag hade ju tänkt komma igång på gymmet den här veckan! Men inte då...j-la virus.

Borde kanske be om att få operera bort halsmandlarna?! *yack*

söndag, oktober 08, 2006

Lördagskväll hemma

Efter dagens arbetsdag på skoaffären var det en mycket bra idé att bara ha en lugn tjejkväll framför TV:n med en polare som jag inte hunnit träffa mycket det här hösten. Vi lagade mat och jättegod efterrätt! Blåbär+ hallon + Kesella vanilj= SUPERGOTT! Sen blev det ju såklart chips o dip till filmen också ;)

Jag har fått min nya overall...röd och jättefin! Tyvärr har den bara provisoriska eltejps-revärer än så länge men det kommer fixas till...innan Schlaget-kravallen åtminstone ;)

Tänkte gå och lägga mig nu. Vad skönt med en söndagsmorgon utan baksmälla eller ömma fötter!