tisdag, januari 24, 2006

Mysbyxor

Jag har snott/lånat/adopterat Tors mjukismysbyxor. Storlek: Jättestor!!! Grenen är typ nere vid knäna och de sitter inte åt nånstans. Jätteskönt. Man kommer hem, man sätter på sig mysbyxorna, man varvar ner.

Fast idag varvade jag snarare upp när jag kom hem. "Pluggade" med Matilda i skolan men jag kan inte säga att vi var effektiva...;) Därför pluggade jag en extra 1½ timme när Tor hade åkt på sitt möte.

Frukta fonetik! :P

torsdag, januari 19, 2006

Dyr dag

Började med tandläkarbesök i morse. Iofs så har jag lyckats med den bragden att aldrig ha hål och alla tandläkare säger typ "OOOooh vilka fina tänder du har!!"...samma idag. Och hon sa även att det syns att jag har regelbundna matvanor och äter bra...hahahahaha! Jag nickade och höll med...

Nästa dyra sak var inhandling av kurslitteratur. Blev en stor hög! Behöver en såndär rullvagn som tanter har om jag ska ha med alla böckerna till skolan och plugga nån dag...
Som tur är har jag fått tag på skönlitteraturen i andra hand så då blir det något billigare.

Om ca en timme ska jag avsluta denna dyra dagen med kaffe & klägg i Baljan ;)

måndag, januari 16, 2006

Bra bok av Kajsa Ingemarsson

Läste ut "Små citroner gula" igår. Vilken underbar bok! Jag trodde inte den skulle vara så bra, men den var bättre än bra :) Mycket känna-igen-sig-humor och skarpa repliker men även allvar (jag började gråta) och ett viktigt budskap :) Nu ska jag nog fortsätta med Linda Skugges "Akta er killar, här kommer gud och hon är jävligt förbannad".

Power to the people :)

måndag, januari 09, 2006

Träden och skogarna

Träden såg helt fantastiska ut idag. Som om någon doppat dem i iskristaller...det var så vackert ute på landet att det är svårt att fatta att det kan vara så vackert.
Blev helt tagen.
Träden finns ju alltid där men man tänker inte på dem. Men idag tänkte jag på dem och jag vill slå ett slag för träden en dag som denna! :)
Gå in på http://www.ettklickforskogen.se/ och rädda lite vackra träd!

måndag, januari 02, 2006

2006, då blir jag ett år äldre

Gott nytt 2006!!!!

Nyårsafton firades med Nico,Helle, Sussie, Zanna (som vanligt...) och Tor såklart och vi hade sååååå kul!!! Kom hem framåt 4-snåret och sov till 15.30 igår :) Det var skönt att ha en riktig slappar-dag! Såklart orkade vi inte laga nån mat utan vi gick till Doncen...

Idag fick jag frukost på sängen och sång från min älskade pojke för jag fyller 23 bast! Han gav mig det jag aldrig trodde jag skulle få, Axcent Broadband-klockan jag gått och suktat efter i nåt år..:)
Jag vågade inte tro på att jag fick den...började gråta när jag förstod vad det var. Han skämmer bort mig, karln ;)

I eftermiddag kommer mamma, pappa och mormor och äter tårta. Ska bli trevligt! Blir cheesecake med hallonsås och passionsfrukt *youmie* Synd om Kicki som inte får smaka min goda tårta...men hon har nog kul i Hälsingland iaf :)

Nu blir det födelsedagslunch och sen födelsedagspromenad :)
Puss på alla