onsdag, november 30, 2005

Bobblehead

Blir irriterad på vissa människor som själva får göra hur mycket fel som helst men jag får minsann inte göra det. Och skitsaker är det de klagar på oxå....get a real life!

Annars är allt lugnt. Åkte pulka idag med skolbarnen. Det var sååååå roligt!!! Inte för att det var mycket mer snö än gräs men...kul var det :) Känns som om barnen gillar att jag är där och pratar med dem och hjälper till och så (tex. plåstra om dem när de har fått ett sår på fingret).

Nu måste jag göra mig iordning. Julmys med jobbet. Missar kör-repet...:(

lördag, november 19, 2005

På landet

Nu e jag hemma hos mammsen och pappsen. Imorrn är det kördag hela dagen nere i Berg så jag tog chansen till en sovmorgon och åkte ut hit i förskott ;) Tor and his brotha' får leka bäst de vill i lägenheten i ca. 2 dagar. Ja för jag stannar här ute tills på måndag då jag åker hem till styrelsemötet.

Rolig fest igår! Kulturkrock med pirattema...det kan bara bli jättekul :) 13 stycken var vi från Lihtösen, så vi hade hulaballooooo-jätteskojj :) Sjöng och dansade och dissade...;)
Tor var snygg.

Lantispuss

fredag, november 18, 2005

I'm a bloggare yes I am

Eller det är väl tveksamt, har ju inte bloggat på läääänge.

Fortfarande är det största irritationsmomentet i mitt liv *tadaaaa* gamla människor som ska gå på(och av) bussen. De har ju levt så länge, borde de inte veta hur man åker buss då?! Och eftersom de har så dålig balans (vilket är förståeligt) så måste busschaffisen vänta tills de har satt sig ner..vilket tar flera minuter. Än så länge har jag kommit i tid till jobbet iaf, så jag borde kanske inte klaga.

Körens julkonsert närmar sig. Ska bli så skojj! Vi låter väldigt bra och väldigt mycket eftersom vi är så många och i år har vi ju en gööööörbra dirigent så det kan inte bli fel!! Kören är Lihtösen för de som inte vet..och vi är bäst :)

Annars lunkar livet på. Har inte partajjat på länge men ikväll smäller det! Pirat-tema-fest på Kårallen med en massa trevligt folk :) Sen om typ två veckor är det ju dags för, enligt min mening, bästa festhelgen på hela året: Schlaget! Det blir kravall, det blir tävling och det blir sittning...*längtar* :)

Men hjälp, här sitter jag och flummar. Måste ju städa! Tors bror kommer och hälsar på i ett par dagar och här ser det ut som det bor 50 pers!!!!

Off to the cleaning

tisdag, november 08, 2005

1½ år av kärlek

Idag har vi varit tillsammans i 1½ år, jag och pojken min. Stort...för mig. Vi firade lite nu på kvällen med räktoast, kräftstjärtar och vitt vin *youmma*
En inte helt vanlig tisdag.